2-Din autoradio inbouwen

Bij de installcard 2 din autoradio inbouwen is het montage paneel inclusief behalve bij auto's waar de airco overgezet moet worden in het inbouwpaneel.

Het eventueel aansluiten van de originele stuurbediening is een meerprijs. Ook het aansluiten op een actief luidsprekersysteem zoals bijvoorbeeld een bose af fabriek systeem is een meerprijs.
Over dit product:
Meer info
Bestel info:
Levertijd: 3 werkdagen
Aantal:

Product details

Levenslange garantie op de inbouw.

United Carshops regelt als enige in de Benelux de inbouw van elektronica via internet. Wij combineren het gemak van internet met een netwerk van inbouwspecialisten bij u in de buurt. Door gebruik te maken van de InstallCard verzekert u zich van een goede inbouw kwaliteit die wordt verzorgd tegen vaste prijzen. U kiest zelf een installatie partner bij u in de buurt en in dit goed uitgeruste inbouwstation zorgt gekwalificeerd personeel voor een perfecte werking van de door u aangeschafte apparatuur. Ook bij een eventuele latere vraag of uitleg kunt u terecht bij deze installatie partner.

Wij zijn zo overtuigd van onze inbouw en installatie kwaliteit dat we levenslange garantie op deze inbouw durven geven.

Hoe werkt het?

U kiest in de webshop het artikel dat u wenst. Vervolgens zoekt u de InstallCard er bij die overeenkomt met datgene wat geinstalleerd moet worden. Nadat u heeft afgerekend kiest u de autoshop of het inbouwstation die het product moet gaan inbouwen. Online kunt u de afspraak plannen bij uw vertrouwde dealer in de regio of zelfs op locatie.
2-Din autoradio inbouwen
=  €200,00